0614386544 brotesse@gmail.com
Selecteer een pagina

Ik ben een pragmatische improvisator en een flexibele professional, die in staat is om – ook in dynamische omgevingen – overzicht te houden, de betrokken medewerkers te motiveren en samen resultaten te behalen.

Ik heb ervaring als testmanager en scrummaster in een complexe (nog non-agile) omgeving. Ik heb veel teams begeleid en gecoacht op agile (testen) en gestuurd op de benodigde communicatie tussen teams en teamleden.

De dynamiek van het test- en scrum master/coaching vak vraagt improvisatievermogen, gefundeerd op een goede theoretische basis.

Gebaseerd op jarenlange testervaring en mijn pragmatische instelling stel ik tijdig haalbaarheid en risico’s vast waarna ik proactief met een verbetervoorstel kom. Ik voer dialoog op basis van feiten en maak de consequenties van keuzes zichtbaar.

Mijn handelen is gericht op een succesvol eindresultaat. Mijn kracht is om, ook onder toenemende druk, rustig te blijven en vast te houden aan het gestelde doel en flexibel om te gaan met de manier waarop het doel te bereiken. Ik sta voor mijn team en ben in staat om het team in harmonie de opdracht te laten uitvoeren. Vanuit mijn inhoudelijke kennis en resultaatgerichtheid ben ik bereid om ook uitvoerend te testen.

Structureren, aanpakken en oplossen gaan voor mij hand in hand. Ik ben dan ook bereid om bij tijd en wijle tot mijn knieën in de modder te staan. Liever reële resultaten dan theoretische plannen.